Loading

PULS är Branschvinnare!

Som många av er säkert redan har märkt fortsätter PULS att växa, något vi är väldigt glada och stolta över. Under förra året ökade vi vårt resultat med hela 243%(!), jämfört med branschens snitt som blev -4%. Av denna anledning har vi blivit tilldelade priset ”Branschvinnare”, som delas ut av TrustMagazine varje år.

 

”Vi vill rikta ett tack till alla våra anställda som gör ett fantastiskt jobb ute på sina arbetsplatser. Sedan vill jag även passa på att tacka alla kunder som väljer att använda sig av PULS för rekrytering och bemanningstjänster. Det är allas förtjänst att vi kunnat få det här priset. Priset blir en morot för oss att försätta sträva efter att jobba ännu hårdare, och ett kvitto på att det vi gör är något bra.” Johan Gunnarsson, VD

 

Om Branschvinnare

”Varje år utser vi de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut. En Branschvinnare är ett företag som överträffat den egna branschens snitt i både omsättning och resultat samt har ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år i samarbete med Largest Companies och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 15 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod.”