Loading

PULS på matskola - för välgörenhet!

Den 24 oktober fick vi på PULS gå en matskola på Madame Brasserie. Matskolan auktionerades ut under Värnamo Näringslivsgala där pengarna gick till organisationen ”Hjärta För Barn”. Under kvällen fick vi laga vår egen trerättersmiddag med hjälp av kockarna på Madame och Edin Dzemat, som bland annat varit lagkapten för Svenska kocklandslaget.

Under Värnamo Näringslivsgala hölls en auktion där flera olika produkter och upplevelser auktionerades ut där pengarna gick till välgörenhet.

Varför valde ni att buda på just denna kväll?

”Först och främst gick pengarna till ett fantastiskt ändamål, som gjorde att vi ville vara med och bidra till en bra summa. Vi på PULS är tävlingsmänniskor och dessutom har många av oss ett intresse av mat, så denna upplevelse passade oss perfekt! Vi bestämde oss helt enkelt för att vinna detta.” Jonas Stigemyr, Verksamhetsansvarig

Hur utspelade sig kvällen?

”Hela kvällen var ett fantastiskt arrangemang av Madame. Vi delade upp oss i 3 grupper där vi lagade förrätt, varmrätt och efterrätt. Vi fick varsin handledare som guidade oss i alla moment, exempelvis mala kött, filea fisk och göra glass. Sedan följde servering och presentation av det vi hade tillagat. Under hela kvällen blev vi uppassade av personal där det även ingick provning av champagne och vin av olika slag. 

En fantastisk rolig kväll, där vi fick en möjlighet till en teambuilding då det krävdes samarbete för att alla moment skall vara klart vid rätt tidpunkt. Det blev en kväll vi kommer att minnas länge med mycket skratt och erfarenheter som vi bär med oss.” Jonas Stigemyr, Verksamhetsansvarig

PULS vill rikta ett stort tack till hela gänget på restaurang Madame och Edin Dzemat för en härlig kväll.